Muschi de porc in crusta de condimente

de papabundetot in Porc, 1 Aug 2013 | 1557 vizualizari

 

Eu una,ador sa gatesc insa cateodata seara dupa o zi de munca imi doresc retete rapide care sa nu ma solicite foarte mult si imi satisfac placerea de a gati pe indelete in weekend cand timpul nu e o problema pentru mine la fel de mare ca intr-o saptamana de munca.

Pe acest principiu de gatit rapid si bun,am incercat aseara si aceasta reteta care pana la urma s-a dovedit castigatoare :) de muschiulet in crusta de condimente.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit pentru carne:
  • 1 muschiulet de porc
  • cardamon,sare,
  • alune de padure maruntite
  • ardei iute,
  • coriandru boabe
  • sumac,curry,
  • boia dulce,
  • ulei

Pentru garnitura:

  • Taitei chinezesti si legume,ulei de susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in crusta de condimente:

Am pus toate condimentele in mojar,ardeiul iute l-am rupt bucati cat am putut de mici si l-am bagat si pe el acolo si am maruntit bine toate condimentele,le-am amestecat si apoi le-am asezat pe o bucata de hartie de copt si am tavalit muschiuletul prin acest mixt de condimente,apoi l-am pus intr-o tigaie cu ulei incins si l-am lasat la foc mediu pana s-a rumenit pe toate partile.Dupa ce muschiuletul a fost frumos rumenit,l-am mutat intr-o tava impreuna cu uleiul in care s-a prajit si putin vin rose si l-am dat 20 minute la cuptor pentru a se patrunde.

Ca si garnitura,tot din criza de timp am ales sa fac niste taitei chinezesti cu ou (se fac in 4 minute) combinati cu cateva legume…tot cu titlul de “chinezesti”.


Am pus o oala cu apa si sare la foc,cand apa a inceput sa clocoteasca am adaugat legumele in ea si le-am fiert conform indicatiiilor de pe ambalaj (8 minute),dupa ce timpul s-a scurs am oprit focul si am adaugat in aceeasi apa si taiteii,i-am tinut 4 minute apoi am scurs totul,am racit cu apa rece si am adaugat peste taitei si legume cativa stropi de ulei de susan.


Am servit alaturi de muschiuletul in crusta de condimente si a fost rapid si foarte bun.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in crusta de condimente" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Andreea Caroline 1

01.08.2013, 19:54

merisor 1

01.08.2013, 22:01

Cat de bun!

diaconta 1

02.08.2013, 14:50

rapid si bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele coapte