Gratar de porc cu cartofi crocanti

de LUK in Porc, 11 Ian 2011 | 2502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii pulpa de porc
  • 4-5 cartofi
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de porc cu cartofi crocanti:

Carnea de porc se condimenteaza si se prajeste pe grill aproximativ 40 min la foc mic.Cartofii se spala si se fierb in coaja (dar nu de tot..semifierti) 10-15min.


Dupa ce au fiert pe jumatate,ii racim,ii curatam de coaja si i taiem pe lung,felii un pic mai groase.Se sareaza dupa gust.Se incinge uleiul in tigaie si se aseaza cartofii cu grija s anu se zdrobeasca..Se prajesc pana se ruenesc frumos si apoi se scot cu paleta si se scurg de ulei.Vor fi crocanti la exterior si moi in interior..deliciosi


Se servesc cu gratar si mujdei de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de porc cu cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Cris2711 1

11.01.2011, 20:46

de aceea te iubesc io

LUK 1

11.01.2011, 21:46

Mena..criss..ajunge pentru amandoua..ca doar impartititi "frateste"

LUK 1

11.01.2011, 21:48

Rocsi..Ina ..Miuta...Corina..Kamy..Ruxy..Aziz..Motane..Lilik..Anca..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc