Muşchi de porc în crustă de nuci

de madi_marin in Porc, 4 Mai 2014 | 1614 vizualizari

 

Rapid şi gustos! Carne slabă cu crustă condimentată, alături de un aromat piure de ţelină cu nucşoară. Minunat!

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • sare
  • piper
  • smoked paprika
  • cimbru
  • cca 100 g nuci măcinate
  • ulei

Piure

  • 1 ţelină cât doi pumni
  • 2 cartofi mici
  • sare
  • unt
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchi de porc în crustă de nuci:

Ţelina şi cartofii se curăţă, se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare.


Muşchiuleţul de porc se curăţă, apoi se unge cu ulei, se presară cu condimente din abundenţă şi nucă măcinată.


Se pune la fript rapid la foc iute pe toate părţile, apoi se dă la cuptor pe hârtie de copt unsă cu ulei ,la foc micuţ. Se lasă cam 20-25 de minute. Se scoate la răcorit, Apoi se mai tăvăleşte rapind prin nuca măcinată pentru una spect frumos.


Se prepara piureul pasând cartofii şi ţelina. Se adaugă untul,nucşoară praf şi un pic de lapte fierbinte, apoi se pune sare dacă mai e nevoie.


Se serveşte muşchiuleţul tăiat felii pe pat de piure.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchi de porc în crustă de nuci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Mihaela11_jo 1

13.05.2014, 00:05

La Multi Ani!

Xandrinne 1

06.08.2015, 09:07

noiinbucatarie 1

09.01.2017, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori