Muschi de porc in crusta de pesmet si paste cu sos de ciuperci

de papabundetot in Porc, 9 Oct 2013 | 2959 vizualizari

 

Sunt adepta mancarurilor rapide,mai ales ca mare parte din noi nu avem foarte mult timp la dispozitie pentru a sta in bucatarie,personal, doar in weekend ma pot bucura de acest rasfat,de a gati fara stres si parca si atunci nu reusesc sa stau in bucatarie pe cat mi-as dori.De aceea pentru retetele de peste saptamana caut mereu solutii ca preparatele mele sa fie rapide si nu foarte solicitante.Cu aceasta reteta am reusit sa fac asta,mancarea a fost gata in timp record si a fost si laudata pentru aromele ei :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 1 muschi de porc
  • 5-6 catei de usturoi
  • 500 gr ciuperci
  • 200 ml smantana de gatit
  • 2 morcovi mici (pentru decor)
  • cimbru,curry,chilly,
  • ghimbir macinat
  • paste fainoase Barilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in crusta de pesmet si paste cu sos de ciuperci:

Muschiul de porc l-am curatat de pielitele de pe el,apoi l-am taiat felii de aproximativ 3 cm latime, pe care le-am mai aplatizat cu mana (ca sa se gateasca repede),le-am pus intr-un castron si le-am asezonat cu curry,chilly,cimbru si ghimbir macinat,si le-am lasat sa stea asa cateva minute bune (10-15 min).Dupa acest timp,am incins o tigaie cu putin ulei de rapita,am luat fiecare bucata de muschi si am trecut-o prin pesmet si apoi am pus-o in tigaie sa se prajeasca frumos pe ambele parti.

Intr-o oala cu apa si sare am fiert pastele.

Ciupercile le-am spalat si apoi le-am taiat felii,le-am pus intr-o tigaie cu ulei de rapita si usturoiul tocat marunt,sare,piper si curry si le-am lasat sa se inmoaie un pic.Cand au fost aproape gata,o parte din ciuperci le-am bagat la blender si le-am zdrobit,apoi am adaugat peste ele smantana si le-am pus inca putin la foc.Ciupercile care au ramas intregi, o parte le-am amestecat cu sosul obtinut in blender si o parte am pastrat pentru a decora farfuria.Morcovii i-am taiat bastonase subtiri si i-am prajit in tigaie alaturi de muschiul de porc,apoi i-am scos pe un servet de hartie si i-am folosit tot pentru a adauga culoare in farfurie.

Pastele le-am fiert cu 1 minut mai putin decat scria pe ambalaj,le-am scurs si le-am adaugat in tigaia cu sosul de ciuperci unde le-am mai lasat putin sa isi imprumute aromele.

Am servit pastele cu sos de ciuperci alaturi de feliutele de muschi in crusta de pesmet.O mancare mai usoara,de seara dar si foarte rapid de preparat.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in crusta de pesmet si paste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

09.10.2013, 20:59

Ce preparat gustos

papabundetot 1

10.10.2013, 09:40

Corinuta 1

10.10.2013, 13:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coaste la cuptor