Muschi de porc in lapte

de Alina26 in Porc, 8 Apr 2013 | 2752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi de porc
  • 1 ceapa
  • 800 ml lapte
  • 200 ml apa
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in lapte:

1. Punem o oala pe foc cu ulei de masline la incins.Curatam ceapa si o taiem in 4 si o punem sa se prajeasca.


2. Spalam bucata de carne,o saram,o piperam si o punem la prajit in oala,la foc rapid.O prajim pe toate partile.


3. Dupa ce s-a prajit bine adaugam paharul de vin si lasam sa se evapore.Intoarceti pe toate partile.Dupa aceeia adaugam laptele,apa si lasam sa fiarba cam 2 ore.Intoarceti din cand in cand.


4. Cand s-a fiert carnea,o scoatem si lasam sa scada laptele....trebuie sa devina branzos.Cand a scazut,aceasta o dam prin blander pana devine ca o crema.Potrivim de sare si piper.


5. Taiem carnea felii circa 1 cm si sosul obtinut il punem peste carne.


Serviti cald cu garnitura la placere si salata verde.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Alina26 1

09.04.2013, 11:38

multumesc!!!!

loredanaaa 1

09.04.2013, 23:31

Valclaudia 1

25.04.2013, 20:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Muschi de purcel la cuptor