Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

de silvi0ara in Vita, 27 Apr 2010 | 5366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g muschi de vita  
  • 10-15 boabe de piper colorate  
  • 150ml sos de rosii  
  • 1 lingura sos de rodii  
  • sare si piper dupa gust  
  • 50ml vin rosu  
  • 2 linguri ulei de masline  
  • 10 fire ceapa verde foarte subtiri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu sos de rosii si rodie:

Bucata de muschi se taie in doua,apoi se preseaza cu mana(nu se bate).



Intr-o tigaie,se incinge uleiul de masline si se prajesc boabele de piper cateva secunde.Se condimenteaza muschiul cu sare si piper,apoi se prajeste cate 8 minute pe fiecare parte.(Daca il vreti mai facut il tineti cate 10 minute pe fiecare parte)Cand este facut pe ambele parti se adauga vinul,se lasa sa se evapore alcoolul,apoi se adauga frunzele de ceapa fin tocate.(in mod normal la acest preparat era nevoie de ciboulette,cum nu am avut ,am folosit cele mai subtiri frunze de la ceapa verde).



Se toarna sosul de rosii amestecat cu cel de rodii se mai condimenteaza cu sare si piper si 1 lingurita zahar brut.Se lasa sa dea 2 clocote si este gata.Se serveste alaturi de cartoifi,orez ,sau ce va place.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de rosii si rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

silvi0ara 1

29.04.2010, 11:11

Sigur Nicolae.
Ma bucur ca va place.

epurasha2bb 1

29.04.2010, 17:56

Rodie 1

07.10.2010, 23:19

Foarte gustos arata! felicitari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ghiveci de legume
  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu burgul picant-"Sebzeli pilav"- cu snitele de vita