Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Taie marunt ceapa si usturoiul
Rade pe razatoarea mica morcovul si telina
Incalzeste uleiul intr-o cratita. Pune carnea (uscata cu prosoape absorbante) si prajeste-o la foc mare, pana ce devine aurie pe toate partile
adauga ceapa si usturoiul si lasa sa se caleasca 3-4 minute
adauga morcovul si telina. Amesteca bine. Lasa 2-3 minute la foc mare.
pune oregano si maghiran. Amesteca bine
Pune vinul si apa. Adauga 1/2 lingurita de sare si un praf de piper verde. Lasa la foc mare pana ce da un clocot, apoi da focul foarte mic.
fierbe la foc mic 1 ora. Pune pasta de tomate si amesteca. Daca sosul a scazut foarte tere, poti adauga putina apa.
Lasa la fiert pana ce carnea e fiarta.
Potriveste de sare si piper
Serveste cu garnitura de cartofi natur.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult