Muschi de vita in sos italian

de Brindusa in Vita, 5 Feb 2011 | 5905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi de vita, taiat cubulete
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mediu
  • 1 bucatica de telina
  • cativa catei de usturoi
  • 200 ml vin alb (sau supa de carne)
  • 200 ml apa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • cate 1 lingurita: oregano si maghiran uscat
  • piper verde macinat si sare dupa gust
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita in sos italian:

Taie marunt ceapa si usturoiul

Rade pe razatoarea mica morcovul si telina

Incalzeste uleiul intr-o cratita. Pune carnea (uscata cu prosoape absorbante) si prajeste-o la foc mare, pana ce devine aurie pe toate partile

adauga ceapa si usturoiul si lasa sa se caleasca 3-4 minute

adauga morcovul si telina. Amesteca bine. Lasa 2-3 minute la foc mare. 

pune oregano si maghiran. Amesteca bine

Pune vinul si apa. Adauga 1/2 lingurita de sare si un praf de piper verde. Lasa la foc mare pana ce da un clocot, apoi da focul foarte mic.

fierbe la foc mic 1 ora. Pune pasta de tomate si amesteca. Daca sosul a scazut foarte tere, poti adauga putina apa. 

Lasa la fiert pana ce carnea e fiarta. 

Potriveste de sare si piper

Serveste cu garnitura de cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita in sos italian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (8)

Mihaela11_jo 1

05.02.2011, 21:23

Aromata si apetisanta

Brindusa 1

05.02.2011, 22:05

epurasha2bb 1

10.02.2011, 08:58

felicitari pt.aceasta reteta !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de vitel cu vin si rosii