Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja

de laylalala in Vita, 7 Mai 2010 | 4662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ceapa, tocata mare
  • 2 capatani de usturoi, curatate
  • 8 cartofi de marime mica sau medie, spalati
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita otet
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • Sare si piper negru
  • 4 felii de muschi (aprox. 125 gr fiecare)
  • 1 lingura sos Worcestershire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja:

Se incalzeste cuptorul la 200°C.Se pun ceapa, usturoiul si cartofii intr-o tava de cuptor.Se stropesc cu 1 lingura ulei de masline, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor 1h – 1h 15 minute, pana devin moi.

Dupa ce legumele s-au facut, se pun intr-un castron si se amesteca cu 1 lingura ulei de masline, otet si patrunjel tocat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se incalzeste o tigaie tip gratar la flacara puternica.Se indeparteaza portiunile de grasime de pe carne.Feliile se freaca cu 1 lingura ulei de masline si sos Worcestershire.Se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se prajesc pe gratar pe fiecare parte, pana s-au facut.Se servesc cu legumele coapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

PapaBun 1

07.05.2010, 14:39

vezi ca sosul worcestershire si sarea se completeaza nefericit, ai grija.

gaby_duceag 1

07.05.2010, 14:40

papabun,adica .sosul are deja sare si nu e necesar?sau..?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui servit cu galette de cartofi si mousse de ciuperci