Muşchi de viţel în vas de lut

de diaconta in Vita, 1 Apr 2012 | 4622 vizualizari

 

Imi era dor de o carniţă ce viţel suculenta şi bine făcută. Imi place sosul cu multă ceapă şi morcov la carnea de vită.In vasul de lut s-a facut foarte bine.A fost un deliciu pentru o zi mohorâtă,dar cu multe calorii,dar voi avea ocazia să le consum în zilele care urmează.

 

INGREDIENTE

  • Un muschiulet de viţel cam 400 gr
  • 3 buc ceapa uscata mai mari sau 4 mai mici
  • 3 morcovi
  • O radacina patrunjel
  • Ulei
  • Sare,piper,nucsoara,boia de ardei
  • Foi de dafin
  • 100 ml suc de rosii
  • ½ lingurita pudra de chilly
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchi de viţel în vas de lut:

Muschiuletul de vitel se taie felii cam de un centimetru grosime.


Ceapa,morcovii si patrunjelul se curata si se taie.Ceapa mai marunt,morcovii si patrunjelul rondele.


Intr-o cratita punem putin ulei si punem ceapa,morcovii si patrunjelul.Le calim pana cand ceapa devine sticloasa.Adaugam bucatile de carne si mai lasam putin sa se prajeasca si ea.Condimentam,punem apa suficienta ca sa nu mai fie nevoie sa adaugam pana cand fierbe carnea.


Punem foile de dafin si transferam amestecul in vasul de lut.Punem vasul in cuptor si lasam sa fiarba cu capac cam o ora si jumatate.


Adaugam sucul de rosii si lasam vasul fara capac cam jumatate de ora.


Carnea de vitel va fierbe mai greu.


Va rezulta un sos foarte consistent la final,iar carnea va fi foarte frageda.


Am servit cu cartofi gratinati si salata pickles.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchi de viţel în vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

diaconta 1

04.04.2012, 09:44

Asa este Cristina,doar ca nu-i de mancat prea des "deliciul" asta

Denissa 1

06.04.2012, 22:18

delicios. nu vii pe la noi sa ne faci si noua delicii din astea????

diaconta 1

06.04.2012, 22:37

Dena,vin la voi cu drag,dar sunt convinsa ca si tu faci delicii de astea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de manzat la "tava"