Muschiulet de porc asiatic

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2016 | 1345 vizualizari

 

O reteta cu savori asiatice.
 
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc- 600 g
  • 3 linguri de oțet balsamic
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 3 linguri de miere
  • 1 lingura sos de soia
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • sare și piper
  • 2 linguri de sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc asiatic:

Pregatim marinada.


Într-un castron, se amestecă oțetul balsamic, uleiul de măsline, mierea, sosul de soia, usturoiul zdrobit, ghimbirul ras, sare și piper. Amestecati bine.


Puneti carnea in marinada, acoperiti-o bine cu sosul obtinut.


Lasati la frigider pentru 2-3 ore.


Se incalzeste cuptorul la 200 ° C.


Puneti carnea pe o folie de aluminiu intr-o tava.


Trebuie sa fie acoperita cu folia la-nceput dar nu inchisa complet (lasati sa rasufle).


Dati la cuptor timp de 20 de minute.


Pentru a obține o culoare frumoasă, după 20 de minute de gătit, îndepărtați folia și coaceti carnea neacoperita.


În timpul gătitului, ungeti regulat cu sosul (se adaugă un pic de apă, dacă este necesar).


Se gateste timp de aproximativ 20-25 de minute.


Se scoate fileul și se taie felii, se adauga si se amesteca sosul de rosii in restul de sos.


Se pun feliile de carne, se ung cu sos și se da la cuptor timp de inca 10 de minute.


Puteti servi imediat cu orez, tăiței-nouilles etc. .


Alte rețete asiatice - aici.


Pofta Buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc asiatic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

anca_rm 1

10.03.2016, 10:42

Rocsi 1

10.03.2016, 19:15

Mmm, tai si eu o bucatica!

mirela0911 1

12.03.2016, 17:03

Ce apetisant arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mușchi de porc în muștar la cuptor