Muschiulet de porc cu rosii si ghiveci de legume

de Catalina L in Porc, 6 Aug 2017 | 2251 vizualizari

 

Iata o reteta simpla si delicioasa. Trebuie numai sa pregatiti ghiveciul tip ratatouille.
Va recomand sa-l faceti o zi inainte, aceasta garnitura este si mai buna cand este reincalzita.
Iarna deschid un borcan pregatit vara - vezi aici.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/06/muschiulet-de-porc-cu-rosii-si-ghiveci.html

 

INGREDIENTE

  • 2 muschiuleti de porc de 700 g (proaspeti de la macelar)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita de pudra de fond de vitel
  • ghiveci ratatouille- rețeta mai sus in introducere (am folosit jumătate din cantitatea iesita, restul l-am congelat)
  • 200 g de pulpa de rosii
  • 6 caise uscate
  • 1 foaie de dafin, cimbru uscat
  • sare, piper
  • patrunjel tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu rosii si ghiveci de legume:

Se încălzește uleiul într-o tigaie. Se adauga cateii de usturoi tocati mărunt și boia de ardei. Prajiti si colorati boia si usturoiul.

Puneti sare si piper peste carne.

Puneti la prajit muschiuletul intreg sau taiat in 2. Rumeniti-l bine pe toate părțile.

Se dizolvă pudra de vițel într-un pahar mic de apă.

Se toarna în tigaie împreună pulpa de rosii si ghiveciul de legume.

Puneti foaia de dafin, cimbrul, caisele uscate, sare si piper.

Acoperiti si se lasa sa fiarba timp de 25-30 minute.

După acest timp, am scos și pretăiat in portii muschiuletul.

Reduceti sosul ramas in tigaie, verificati de sare si piper și așezați feliile de muschiulet deasupra.

Acoperiti si gatiti timp de 5 minute.

Decorati cu patrunjel tocat si serviti.

Va place muschiuletul de porc? Vezi aici alte rețete.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu rosii si ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu ciuperci si rosii in sos de vin