Muschiulet de porc cu rosii si ghiveci de legume

de Catalina L in Porc, 6 Aug 2017 | 882 vizualizari

 

Iata o reteta simpla si delicioasa. Trebuie numai sa pregatiti ghiveciul tip ratatouille.
Va recomand sa-l faceti o zi inainte, aceasta garnitura este si mai buna cand este reincalzita.
Iarna deschid un borcan pregatit vara - vezi aici.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/06/muschiulet-de-porc-cu-rosii-si-ghiveci.html

 

INGREDIENTE

  • 2 muschiuleti de porc de 700 g (proaspeti de la macelar)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita de pudra de fond de vitel
  • ghiveci ratatouille- rețeta mai sus in introducere (am folosit jumătate din cantitatea iesita, restul l-am congelat)
  • 200 g de pulpa de rosii
  • 6 caise uscate
  • 1 foaie de dafin, cimbru uscat
  • sare, piper
  • patrunjel tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu rosii si ghiveci de legume:

Se încălzește uleiul într-o tigaie. Se adauga cateii de usturoi tocati mărunt și boia de ardei. Prajiti si colorati boia si usturoiul.


Puneti sare si piper peste carne.


Puneti la prajit muschiuletul intreg sau taiat in 2. Rumeniti-l bine pe toate părțile.


Se dizolvă pudra de vițel într-un pahar mic de apă.


Se toarna în tigaie împreună pulpa de rosii si ghiveciul de legume.


Puneti foaia de dafin, cimbrul, caisele uscate, sare si piper.


Acoperiti si se lasa sa fiarba timp de 25-30 minute.


După acest timp, am scos și pretăiat in portii muschiuletul.


Reduceti sosul ramas in tigaie, verificati de sare si piper și așezați feliile de muschiulet deasupra.


Acoperiti si gatiti timp de 5 minute.


Decorati cu patrunjel tocat si serviti.


Va place muschiuletul de porc? Vezi aici alte rețete.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu rosii si ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

07.08.2017, 22:46

Interesanta adugarea de caise uscate

oanapl 1

07.08.2017, 23:49

Îmi plouă în gură!

Rahela Velicu 1

09.08.2017, 13:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai