Muschiulet de porc impletit si friptura asortata cu bere

de babi5 in Porc, 24 Dec 2013 | 2684 vizualizari

 

Ca pentru masa de Craciun..

 

INGREDIENTE

  • 2 muschiulet de porc
  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 1 cirnat afumat
  • 0 doza de bere
  • sare
  • boia
  • piper
  • 6 catei usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit si friptura asortata cu bere:

Prima data am crestat muschiuletii in trei pe lungime si i-am condimentat cu sare, boia si piper, apoi i-am impletit. Am portionat si pulpa de porc, am asezat-o in tava, am condimentat, am pus ulei, cutia cu bere si cateii de usturoi, am acoperit cu folie de aluminiu, apoi am introdus tava in cuptorul incins la 250 grade. Am lasat 35 minute, apoi am intors carnea si am pus si bucatile de carnati. Am mai lasat 25 minute, apoi am luat folia ca friptura sa se rumeneasca frumos. Am mai lasat 10 minute, apoi am oprit cuptorul.


Friptura este gata, va poftesc la ea!

 

TIPS-URI

1

Langa friptura merg tot felul de garnituri: cartofi natur, orez, fasole verde sotata, mazare sotata etc.

2

Un pahar de vin rosu este binevenit

3

Fara salata nu se poate

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit si friptura asortata cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

babi5 1

27.12.2013, 07:22

Multumesc frumos draga mea diaconta sarbatori fericite si pentru tine

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 08:24

minunat

babi5 1

06.01.2014, 14:01

multumesc krysty

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava