Muschiulet de porc in crusta de verdeturi pe pat de legume

de nico15 in Porc, 20 Ian 2013 | 6543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 3-4 cartofi
  • 50 g de sunculita
  • 1 capatana de usturoi
  • 1-2 morcovi
  • ½ ardei gras rosu
  • ½ ardei gras verde
  • 2 cepe rosii
  • 2 bucati de carnati afumat
  • 100 g de mazare
  • 2-3 lingurite de mustar
  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • frunze de busuioc
  • 30 g fructe de padure
  • unt
  • vin rosu
  • parmezan
  • pesmet
  • cimbru
  • sare, piper,
  • ulei
  • cateva foi de lasagna
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de verdeturi pe pat de legume:

Incepem prin spalarea, curatarea si portionarea legumelor. Ungem o tava cu ulei si facem un pat de legume peste care vom adauga muschiuletul pe care il pregatim in urmatorul fel.


Putem sa taiem muschiulet pe din doua si sa-l batem pentru a-l aplatiza dar la fel de bine putem doar cu ajutorul unui cutit mai lung sa facem loc pentru a intra bucatile de carnat in muschiulet. Daca l-am taiat in jumatate adaugam carnatii si sunculita bucatele, vom lega muschiuletul cu ata alimentara pentru a evita desfacerea acestuia. Dupa aceea pregatim crusta de verdeturi: tocam verdeturile bine, adaugam parmezanul ras si pesmetul, sare, piper, putin ulei si amestecam.


Punem putin ulei intr-o tigaie si tragem pentru cateva minute muschiul cat sa isi schimbe culoarea, il scoatem si il lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit il vom unge ci mustar si il vom invelii in crusta de ierburi, sa fie bine aranjat si colorat pe toate partile. Dam la cuptor 45 de minute, adaugam ulei si putina supa de legume si verificam din cand in cand daca este facut. Pentru dressing, adaugam din legumele din tava(cateva) punem 30 g de fructe de padure si blendam bine.


Punem o tigaie pe foc adaugam unt si punem dressingul din blender, saram, piperam, adaugam vinul si lasam sa scada, pana ajunge la consistenta dorita de noi. Strecuram bine sosul. Foaia de lasagna o fierbem, decupam diverse motive in ea, dupa care o condimentam si o prajim in ulei incins. Se aranjeaza farfuria ca in imaginile alaturate.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de verdeturi pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

20.01.2013, 22:18

O super bunatate

Sim0na 1

21.01.2013, 11:28

Bun o fi...

laura_n 1

21.01.2013, 15:01

aaa, iti lasa gura apa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta de mustar