Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic

de dentistutza in Porc, 8 Dec 2012 | 5999 vizualizari

 

Orice friptura marinata astfel-fie porc,miel sau pasare- merge grozav la barbeque. Din motive tehnice9 vezi fum si miresme) eu l-am preparat la cuptor. Rezultatul a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet curatat de pielite si crestat pe alocuri
  • 2 linguri miere
  • 40 ml ulei masline
  • 3 linguri otet balsamic
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • daca aveti putin oregano proaspat
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic:

Se amesteca toate bunatatile pt. marinata si se unge carnea pe toate partile.Daca nu este graba, se poate lasa la marinat in frigider cateva ore.


Eu am pus-o in cuptorul incalzit la foc potrivit si am tinut-o cam 25-30 min. intorcand-o de vreo 2 ori. E si mai buna pe gratar...in aer liber...!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

08.12.2012, 20:12

Mmm ce bunatate

Sim0na 1

09.12.2012, 12:18

Panacris 1

19.12.2012, 07:57

Savuros!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Filet de porc à la Wellington