Muschiulet de porc la cuptor

de diaconta in Porc, 19 Feb 2011 | 4575 vizualizari

 

Am acompaniat muschiuletul cu niste carnati de porc proaspeti(neafumati),asa ca am s-o strig mai intai pe Doamna Maria,dar am si pentru alti pofticiosi.

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc
  • carnat proaspat de porc
  • cartofi
  • morcovi
  • ulei
  • vin
  • supa de legume
  • condimente
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc la cuptor:

Muschiuletul de porc se condimenteaza.Intr-o tava se pune putin ulei,se aseaza muschiuletul si carnatul.Se presara cu rozmarin tocat fin.Se pune putin vin(100 ml) si supa de legume.Se pune la cuptor.


Cartofii se curata si se taie felii mai mari.Se adauga peste carne cand aceasta este facuta cam de jumatate.Se pun si morcovii.Se lasa la cuptor pana cand carnea este patrunsa si rumenita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

MIUTA 1

21.02.2011, 15:32

Vai ce bine arata A mai ramas si pentru mine?

babi5 1

14.12.2014, 15:19

diaconta 1

15.12.2014, 08:54

La reteta asta am primit bonus niste ....tablete )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Porc tras in caramel, sos de soia si legume