Muschiulet de pui in crusta crocanta, la cuptor

de Constelatialeu in Pui, 14 Dec 2015 | 4999 vizualizari

 

Exact, pieptul de pui are si el un muschiulet, daca are porcul muschiulet de ce sa nu gasim si la piept de pui un muschiulet, de fapt doi.....in fine, sa nu mai gavarim prea mult....

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg muschiulet de pui
  • 5 oua
  • 2 linguri mustar
  • 3 linguri lapte
  • 100 g faina
  • sare
  • piper
  • pesmet pentru tavalit
  • faina pentru tavalit
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de pui in crusta crocanta, la cuptor:

Mai intai presaram sare peste muschiulet si-l lasam sa se odihneasca pana preparam crusta. Intr-un castron punem ouale, mustarul, laptele, sare si piper si omogenizam, apoi adaugam faina, amestecam bine sa nu formam cocoloase.


Tapetam cu hartie de copt tava de la aragaz, sa o avem pregatita. Apoi luam fiecare muschiulet, il tavalim prin faina, scuturam surplusul de faina, apoi il trecem prin amestecul de ou si prin pesmet si asezam in tava de la aragaz.


Procedam asa pana ce terminam muschiuletul. Dam tava la cuptorul preincalzit, reducem focul la mediu, dupa 20 min, intoarcem pe partea cealalata muschiuletii si mai lasam cca 15 min.Am obtinut o crusta crocanta la exterior si un muschiulet suculet la interior.


Nu arata cine stie ce, dar sunt deliciosi muschiuletii astia, asa crocanti la exterior si suculenti la interior.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de pui in crusta crocanta, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Andra_Constantinescu 1

14.12.2015, 22:16

Foarte bun!

Xandrinne 1

14.12.2015, 23:26

anca_rm 1

15.12.2015, 09:41

ce papa buna ai facut Cleme

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor