Pulpe de pui cu dovlecel gratinat

de Sylvia in Pui, 18 Mai 2010 | 2721 vizualizari

 

Am facut acest pranz dietetic si lejer care s-a dovedit a fi excelent la gust, este excelent pentru dieta Rina la ziua de proteine .

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie pentru fiecare persoana de
  • o pulpa de pui ( eu am scos pielea de pe ea) ,
  • o jumatate de dovlecel verde ( zuchinni) ,
  • 2 maciulii de ceapa verde,
  • o rosie,
  • o lingura de ulei de masline,
  • sare,
  • piper,
  • marar.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecel gratinat:

Punem ceapa tocata marunt cu uleiul la incins si atunci cand sfaraie adaugam pulpa de pui. Lasam sa se rumeneasca putin si adaugam apoi sare si piper si lasam la foc mic pret de cateva minute. Dupa aceea adaugam rosia curatata de seminte tocata marunt si o canita de apa, lasam la foc mic 10-15 minute. Cu 2-3 minute inainte de a stinge focul adaugam dovlecelul taiat , se face foarte repede si mie imi place putin al dente .

La sfarsit am mai dres cu condimente si am adaugat marar. Se poate servi simplu ( eu l-am mancat in cadrul dietei Rina la ziua de proteine ) sau cu o garnitura de orez, a fost un pranz delicios si lejer.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecel gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui cu dovlecel gratinat-0
Pulpe de pui cu dovlecel gratinat-1
Pulpe de pui cu dovlecel gratinat-2

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

Sylvia

Sylvia 1

19.05.2010, 17:09

Multumesc de laude si de furculite !

Sylvia

Sylvia 1

19.05.2010, 17:10

Pusikmea esti simpatica cu farfuriile sa stii ca se cam zgarie deci nu sunt fara cusur , e drept si ca le-am mai scapat pe jos si nu s-au spart

mena29

mena29 1

24.05.2010, 17:13

Am lasat furculitele,m-am servit,MULTUMESC si am plecat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53