Muschiulet de vitel cu legume

de _Alina_ in Vita, 5 Noi 2013 | 6705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g muschi de vitel
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cepe albe mari
  • 2 rosii mari
  • 1 lgt zahar
  • 1 lgt rasa sare
  • 1/2 lgt piper
  • 2 lg ulei
  • 30 ml vin alb demi-sec
  • 2-3 ardei grasi rosii/kapia sau gogosari
  • 1/2 ardei iute (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel cu legume:

1. Spalam si fasonam muschiuletul. 

2. Il taiem perpendicular pe fibra in felii de 3-4cm grosime, pe care mai apoi le vom taia in fasii.

3. Amestecam zaharul cu sarea si piperul si le presaram pe carne avand grija sa acopere totul. Daca avem timp la dispozitie lasam la macerat intr-un vas acoperit cu folie alimentara (in frigider) pana a 2-a zi, daca nu trecem la pasul urmator.

4.  Punem uleiul la incins intr-o cratita non-aderenta. Punem fasiile de carne si lasam vasul la foc puternic, pana cand carnea se rumeneste bine pe toate partile. 

5. Scoatem carnea din tigaie, punem legumele taiate juliene impreuna cu vinul. 

6. Punem capac cratitei si lasam la foc potrivit pana cand legumele se inmoaie (5-10 minute, depinde de cat de moi le preferati).

7. Scoatem legumele pe un platou, punem carnea deasupra si sevim cu mare pofta. ;)

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Anett 1

05.11.2013, 13:45

buuun buuun!

laura_n 1

05.11.2013, 14:44

demential de bun

_Alina_ 1

06.11.2013, 08:35

Va multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschiulet de vitel cu legume