Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2015 | 1283 vizualizari

 

Va doresc din suflet sa aveti Sarbatori fericite, cu sanatate, bucurii, impliniri si belsug pe masa. Sa va bucurati de prezenta celor dragi.

Am adus si o reteta pregatita acum de sarbatori. Anul asta mi-am dorit sa pregatesc cat mai multe aperitive in casa si sa cumpar mai putine preparate si uite asa a aparut pe masa noastra acest minunat muschiulet. Sper sa va placa si poate il pregatiti si voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet subtire si lung de porc
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 varf de lingurita boia iute
  • 1 lingurita busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita unt
  • 150 gr fasii lunguiete de bacon
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon:

Spalam carnea, o stergem cu niste servetele de bucatarie.

Curatam usturoiul si il zrobim.

Intr-un bol amestecam toate condimentele, usturoiul, mustarul si untul.

Le frecam bine pana obtinem o pasta.

Cu acest amestec ungem tot muschiul, pe toate partile.


Asezam fasiile de bacon una langa alta, iar peste, mai pe mijloc, asezam muschiul.

Cu lateralele de bacon imbracam carnea, sa fie cat mai bine stranse.

Luam o bucata hartie de copt, asezam cu grija muschiul si il impachetam cat mai strans.

Il asezam intr-o tava, punem o cana si jumatate de apa.


Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 70-80 de minute. Daca mai este nevoie de apa, mai adaugati, pentru ca scade si este nevoie de aburi pentru a se pregati carnea.


Cand este gata, inchidem aragazul si il lasam sa mai stea cel putin o ora invelit in hartie.

Dupa acest timp il dezvelim, feliem si servim. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

botcrina 1

28.12.2015, 11:41

Rocsi 1

28.12.2015, 18:13

Multumesc mult Catalina

Rocsi 1

28.12.2015, 18:13

Crina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Ardei iute caramelizat