Muschiulet umplut

de Alexa in Porc, 9 Iun 2009 | 13073 vizualizari

 

Prima reteta pe bucataras

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet interior
  • 200 gr carne tocata
  • condimente
  • 12-13 cartofi noi
  • 5-6 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet umplut:

Muschiuletul se gaureste pe interior cu un cutit lung, se introduce in interior carnea tocata care se condimenteaza dupa gust, apoi tot muschiuletul se tavaleste prin sare amestecata cu piper si boia dulce. Se aseaza in tava, se stropeste cu ulei si de introduce in cuptorul incins.
Eu am o tava cu capac, si l-am acoperit in cuptor ca sa se gateasca inabusit. Intre timp am curatat cartofi noi, i-am spalat bine, i-am sarat si dupa circa 20 de minute i-am adaugat peste muschiulet, am adaugat un pahar cu apa si am acoperit iar.
Se mai lasa la cuptor acoperiti circa 20-30 de minute, apoi se scot si se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet umplut" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc la cuptor cu cartofi