Musuroi cu crema de capsuni

de angyb in Torturi, 4 Mai 2013 | 1643 vizualizari

 

Zilele trecute am vazut musuroi lui Daria cu crema de capsuni si azi am facut si eu unul doar ca retata de blat am luat-o de la Gaby_d http://www.bucataras.ro/retete/musuroi-de-cartita-40134.html

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 7 linguri de faina alba
  • 3 linguri de cacao
  • un plic de drojdie pt.dulciuri((sau praf de copt)
  • 30 ml ulei
  • 30 ml apa
  • un praf de sare
  • Crema:
  • 500 ml frisca
  • 150 g crema de branza
  • 500 g capsuni
  • 3 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi cu crema de capsuni:

Pt.inceput taiem marunt capsunile ,le amestecam cu 3 linguri de zahar si le punem intr-o strecuratoare cu un bol dedesupt ca sa se scurga siropul din ele.


Blatul: Frecam bine galbenusurile cu uleiul si apa. Batem spuma albusurile cu un praf de sare ,adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand acesta se topeste. Adaugam faina ,drojdia, cacaoa si galbenusurile si amestecam bine. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava cu fundul detasabil tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 45 de minute ,facem testul cu scobitoarea.


Crema: Amestecam capsunile cu crema de branza dupa care le adaugam la frisca batuta spuma.


Cand blatul este racit ii lasam o margine de aproximativ un cm si il scobim obtinand o adancitura in care turnam crema .Intindem si pe margine un strat subtire de crema. Peste crema punem miezul de blat faramitat.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

adry88 1

04.05.2013, 21:49

super bun

Sim0na 1

04.05.2013, 22:30

bun trebuie sa fie..

Angelina_Elena 1

13.05.2013, 19:45

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bavareza cu capsuni