Napolitane cu gem, nuca si biscuiti

de diana_k in Prajituri, 27 Feb 2014 | 39781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 250 g de zahăr
  • 200ml apă
  • 250 g margarina
  • 2 linguri de cacao
  • 150 g nuca macinata
  • 150 g biscuiti macinati
  • esenta de rom
  • in plus:
  • 2 foi de napolitane
  • 1 borcan gem, eu am avut de afine
  • 400 g biscuiti petit beurre
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu gem, nuca si biscuiti:

Apa, zaharul si margarina se pune la fiert la foc mic. Se amesteca ocazional pana se topeste tot zaharul si margarina. Se opreste focul si se adauga nuca, biscuitii macinati, cacaoa si esenta de rom.


Se ung cu gem foile de napolitane pe partea cu gaurelele mari. Pe prima foaie se aseaza un strat de biscuiti, se toarna compozitia de nuca si aseaza inca un strat de biscuiti si se acopera cu cea de a doua foaie de napolitana cu partea unsa cu gem in jos. Se aseaza o greutate peste foi, se lasa pana a doua zi cand s-au inmuiat foile si se poate taia.


Recomand biscuiti petit beurre pentru ca sunt mai gustosi si mai fragezi.

TIPS-URI

1

Recomand biscuiti petit beurre pentru ca sunt mai gustosi si mai fragezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu gem, nuca si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Alina26 1

03.04.2014, 13:03

Vai ce bunatate ai facut!!!!!

Micutza Luana 1

11.04.2014, 10:11

Panacris 1

16.04.2014, 08:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Martisor
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de pere si scortisoara