Napolitane cu gem, nuca si biscuiti

de diana_k in Prajituri, 27 Feb 2014 | 29980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 250 g de zahăr
  • 200ml apă
  • 250 g margarina
  • 2 linguri de cacao
  • 150 g nuca macinata
  • 150 g biscuiti macinati
  • esenta de rom
  • in plus:
  • 2 foi de napolitane
  • 1 borcan gem, eu am avut de afine
  • 400 g biscuiti petit beurre
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu gem, nuca si biscuiti:

Apa, zaharul si margarina se pune la fiert la foc mic. Se amesteca ocazional pana se topeste tot zaharul si margarina. Se opreste focul si se adauga nuca, biscuitii macinati, cacaoa si esenta de rom.


Se ung cu gem foile de napolitane pe partea cu gaurelele mari. Pe prima foaie se aseaza un strat de biscuiti, se toarna compozitia de nuca si aseaza inca un strat de biscuiti si se acopera cu cea de a doua foaie de napolitana cu partea unsa cu gem in jos. Se aseaza o greutate peste foi, se lasa pana a doua zi cand s-au inmuiat foile si se poate taia.


Recomand biscuiti petit beurre pentru ca sunt mai gustosi si mai fragezi.

 

TIPS-URI

1

Recomand biscuiti petit beurre pentru ca sunt mai gustosi si mai fragezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu gem, nuca si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Alina26 1

03.04.2014, 13:03

Vai ce bunatate ai facut!!!!!

Micutza Luana 1

11.04.2014, 10:11

Panacris 1

16.04.2014, 08:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chinezoaica