Negresa

de Rocsi in Prajituri, 7 Iun 2011 | 2149 vizualizari

 

Este reteta Dyei!!!O recomand ca iese gustoasa si aerata!!Multumesc Dya!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte
  • 3 sferturi de cana zahar
  • 1 lingura margarina
  • 5 oua
  • 3 linguri cacao
  • 200-220 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta rom
  • 1 canita miez de nuca
  • nutella
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Intr-o cratita punem zaharul ,laptele,margarina si cacaua.


o punem pe foc si ii dam cateva clocote.


luam cratita de pe foc si lasam sa sa raceasca acest sirop.


separam albusurile de galbenusuri.


albusurile le batem spuma.


peste siropul rece punem faina.


apoi incorporam galbenusurile .


punem si praful de copt,esenta si albusurile batute spuma,pe care le amestecam cu o lingura de jos in sus.(daca vi se pare cam groasa compozitia mai puneti cateva linguri de lapte).


luam o tava dreptunghiulara de aragaz,o ungem cu putina margarina si o tapetam cu hartie de copt.


punem compozitia in tava,iar deasupra punem bucatele de miez de nuca taiata.


dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita,pana ce prajitura este coapta(verificati cu o scobitoare).


o scoatem,o lasam sa se raceasca iar deasupra o ungem cu nutella.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

ionela2682 1

08.06.2011, 19:32

Super!

lilik 1

08.06.2011, 20:18

placeeee si eu vreau

Rocsi 1

08.06.2011, 20:43

multumesc ionela,lilik

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata alba si nuci caramelizate