Desert cheesecake cu mure

de GeorgiG in Prajituri, 13 Ian 2018 | 724 vizualizari

 

A venit timpul sa-mi fac si eu un dulce  special pentru mine. Ador si cheesecake-ul si murele.

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti
  • 75 g unt
  • 350 crema de branza
  • un plic zahar vanilat
  • 75 g smantana 20% grasime
  • 3 oua
  • 80 g zahar pudra
  • 20 g amidon
  • 250 g mure congelate
  • 100-150 g zahar
  • 100 ml apa
  • 2 linguri amidon
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu mure:

Am inceput cu macinarea biscuitilor. Eu am amestecat biscuiti simpli cu biscuiti oreo. I-am macinat impreuna cu crema cu tot (oreo), apoi i-am amestecat cu untul topit. Am pus biscuitii intr-o forma rotunda detasabila si am presat usor. Am introdus tava la rece.


Am mixat crema de branza cu galbenusurile, smantana, zaharul vanilat, amidonul si zaharul pudra. La final am adaugat albusurile spuma.


Am pus compozitia de branza peste biscuiti in tava si am introdus la cuptor pentru 45-50 minute.


Pentru jeleul de mure am pus pe foc fructele congelate impreuna cu zaharul(100-150 g in functie de cat de dulce doriti) si 50 ml apa. Separat am amestecat 2 linguri de amidon cu 50 ml apa.


Am lasat fructele sa fiarba 10-15 minute, apoi am adaugat amidonul si am mai lasat sa dea cateva clocote.


Am pus jeleul de mure rece peste cheesecake.


Puteti folosi orice fructe.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

14.01.2018, 20:12

Imi plac cheesecake-urile, asa ca vreau si eu portia mea!

elucubratiiculinare 1

15.01.2018, 17:18

nu refuz niciodata un cheesecake

oanapl 1

15.01.2018, 20:19

Nici eu nu refuz o feliuță!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Felie de ciocolata