Desert cheesecake cu mure

de GeorgiG in Prajituri, 13 Ian 2018 | 248 vizualizari

 

A venit timpul sa-mi fac si eu un dulce  special pentru mine. Ador si cheesecake-ul si murele.

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti
  • 75 g unt
  • 350 crema de branza
  • un plic zahar vanilat
  • 75 g smantana 20% grasime
  • 3 oua
  • 80 g zahar pudra
  • 20 g amidon
  • 250 g mure congelate
  • 100-150 g zahar
  • 100 ml apa
  • 2 linguri amidon
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu mure:

Am inceput cu macinarea biscuitilor. Eu am amestecat biscuiti simpli cu biscuiti oreo. I-am macinat impreuna cu crema cu tot (oreo), apoi i-am amestecat cu untul topit. Am pus biscuitii intr-o forma rotunda detasabila si am presat usor. Am introdus tava la rece.


Am mixat crema de branza cu galbenusurile, smantana, zaharul vanilat, amidonul si zaharul pudra. La final am adaugat albusurile spuma.


Am pus compozitia de branza peste biscuiti in tava si am introdus la cuptor pentru 45-50 minute.


Pentru jeleul de mure am pus pe foc fructele congelate impreuna cu zaharul(100-150 g in functie de cat de dulce doriti) si 50 ml apa. Separat am amestecat 2 linguri de amidon cu 50 ml apa.


Am lasat fructele sa fiarba 10-15 minute, apoi am adaugat amidonul si am mai lasat sa dea cateva clocote.


Am pus jeleul de mure rece peste cheesecake.


Puteti folosi orice fructe.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

14.01.2018, 20:12

Imi plac cheesecake-urile, asa ca vreau si eu portia mea!

elucubratiiculinare 1

15.01.2018, 17:18

nu refuz niciodata un cheesecake

oanapl 1

15.01.2018, 20:19

Nici eu nu refuz o feliuță!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Sah