Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Multumesc Rocsy pentru reteta
Glazura
Ouale le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul si mixam pana devine ca o crema.
Adaugam laptele,faina amestecata cu praful de copt,cacao,nuca macinata,coaja de portocale,esenta si amestecam cu o paleta cu miscari usoare pana se incorporeaza totul.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptorul incalzit cca 35 min pana trece testul cu scobitoarea.
O lasam sa se raceasca in tava.
Glazura-intr-un ibric adaugam toate ingredientele si punem pe foc mic pana se ingroasa ca un sirop si se topeste margarina.
Turnam siropul peste negresa taiata felii.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult