Negresa

de Aly_M in Prajituri, 1 Feb 2014 | 3137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 2 cani apa minerala
  • 2 cani ulei
  • 2 cani zahar
  • 4 oua
  • 1 lingura de bicarbonat (stins)
  • 1 borcan de gem ( dar nu de corcodusi)
  • nuca tocata marunt
  • 8 linguri de cacao
  • se poate orna dupa preferinte, eu am pus frisca si mandarine
  • si muuuuulta dragosteeeeeee <3
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si apoi se adauga pe rand: zaharul, galbenusurile, faina in ploaie, gemul, nuca si bicarbonatul stins, apa minerala si uleiul. Dupa obtinerea compozitiei se pune in tava tapetata cu hartie de copt sau cu ulei si se da la cuptor cca 40 de minute.


Pofta bunaaaaaaaaa ! :*

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

02.02.2014, 11:51

Bine ai venit

Aly_M 1

02.02.2014, 17:29

Va pup dragele mele :*

Aly_M 1

08.02.2014, 19:19

Astazi am facut din nou negresa dar i-am schimbat ornamentul am inlocuit mandarinele de data trecuta cu bananele ! ^_^ a fost savurata imediat !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa cioco-delicioasa cu fructe de padure