Negresa

de Aly_M in Prajituri, 1 Feb 2014 | 5295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 2 cani apa minerala
  • 2 cani ulei
  • 2 cani zahar
  • 4 oua
  • 1 lingura de bicarbonat (stins)
  • 1 borcan de gem ( dar nu de corcodusi)
  • nuca tocata marunt
  • 8 linguri de cacao
  • se poate orna dupa preferinte, eu am pus frisca si mandarine
  • si muuuuulta dragosteeeeeee <3
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si apoi se adauga pe rand: zaharul, galbenusurile, faina in ploaie, gemul, nuca si bicarbonatul stins, apa minerala si uleiul. Dupa obtinerea compozitiei se pune in tava tapetata cu hartie de copt sau cu ulei si se da la cuptor cca 40 de minute.

Pofta bunaaaaaaaaa ! :* 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

02.02.2014, 11:51

Bine ai venit

Aly_M 1

02.02.2014, 17:29

Va pup dragele mele :*

Aly_M 1

08.02.2014, 19:19

Astazi am facut din nou negresa dar i-am schimbat ornamentul am inlocuit mandarinele de data trecuta cu bananele ! ^_^ a fost savurata imediat !

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Negresa ca la mama acasa