Negresa cu caise

de MotanLaOale in Prajituri, 11 Iul 2012 | 3295 vizualizari

 

Vazut pe site si incercat. Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 g+4 linguri zahar
  • 160 g unt
  • 4 oua
  • 6 linguri cacao
  • 100 g ciocolata rasa
  • 400 g iaurt
  • 1 plic praf de copt
  • 6 caise mari
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Se unge o tava cu unt din abundenta si se presara cu cele 4 linguri de zahar pe toata suprafata.


Caisele se taie in jumatate, se scot samburii si se pun in tava lasand distanta intre ele, cu partea unde au fost samburii in jos.


Intr-un bol se mixeaza untul moale cu zaharul pana se face crema.


Se adauga galbenusurile si iaurtul si se mixeaza in continuare.


Faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa cernuta si se toarna in bol continuand sa mixam.


Se adauga ciocolata rasa si albusurile spuma cu un praf de sare si se amesteca usor cu o spatula de sus in jos pana la omogenizare.


Se toarna amestecul in tava peste caise si se coace in cuptorul preancalzit 40-50 minute.


Se lasa sa se raceasca si se rastoarna din tava.


Se portioneaza si se tine in frigider.


Se serveste rece din frigider.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (61)

MotanLaOale 1

15.07.2012, 15:38

Mitinita 1

13.08.2012, 19:09

cat de bine arata ma intreb cum de mi-a scapat reteta

MotanLaOale 1

13.08.2012, 19:33

N-ai ai mai trecut pe la oalele motanului

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu mascarpone si piure de dovleac

de oanapl 6

ieri la 22:08

Cheesecake cu caise si oreo

de Rocsi 9

ieri la 21:57

Tocana  de cartofi cu arome de toamna

ieri la 20:22

Orez cu sparanghel si chiftelute

ieri la 16:18

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu caise (reteta Multicooker)