Negresa cu caise

de MotanLaOale in Prajituri, 11 Iul 2012 | 4517 vizualizari

 

Vazut pe site si incercat. Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 g+4 linguri zahar
  • 160 g unt
  • 4 oua
  • 6 linguri cacao
  • 100 g ciocolata rasa
  • 400 g iaurt
  • 1 plic praf de copt
  • 6 caise mari
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Se unge o tava cu unt din abundenta si se presara cu cele 4 linguri de zahar pe toata suprafata.

Caisele se taie in jumatate, se scot samburii si se pun in tava lasand distanta intre ele, cu partea unde au fost samburii in jos.

Intr-un bol se mixeaza untul moale cu zaharul pana se face crema.

Se adauga galbenusurile si iaurtul si se mixeaza in continuare.

Faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa cernuta si se toarna in bol continuand sa mixam.

Se adauga ciocolata rasa si albusurile spuma cu un praf de sare si se amesteca usor cu o spatula de sus in jos pana la omogenizare.

Se  toarna amestecul in tava peste caise si se coace in cuptorul preancalzit 40-50 minute.

Se lasa sa se raceasca si se rastoarna din tava.

Se portioneaza si se tine in frigider.

Se serveste rece din frigider.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (61)

MotanLaOale 1

15.07.2012, 15:38

Mitinita 1

13.08.2012, 19:09

cat de bine arata ma intreb cum de mi-a scapat reteta

MotanLaOale 1

13.08.2012, 19:33

N-ai ai mai trecut pe la oalele motanului

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2450 puncte

Rocsi

1693 puncte

 Merisor

1400 puncte

Catalina L

1292 puncte

Panacris

1007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu caise (reteta Multicooker)