Negresa cu fructe tropicale!

de Panacris in Mancaruri de post, 29 Feb 2012 | 5525 vizualizari

 

O prajitura delicioasa pentru cei care tin post!!! Reteta este adaptata din Cilk ptr femei, nr.99!

 

INGREDIENTE

  • apa 2 1/2 cani
  • ulei de floarea soarelui 1/2 cana
  • zahar tos1 1/2 cani
  • faina alba de grau 3 cani
  • esenta de rom 1 fiola
  • esenta de lamaie 1 fiola
  • cacao pudra 3 linguri
  • nuca macinata 200 g.
  • sare iodata
  • parf de copt 2 plicuri
  • fructe  tropicale confiate (papaya, banane, ananas, stafide, cocos, etc. ) 250 g.
  • zahar pudra 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu fructe tropicale!:

Intr/un vas se amesteca cu telul apa, uleiul, praful de sare, praful de cacao si zaharul. Se adauga esentele, faina, nuca macinata si praful de copt si se omogenizeaza foarte bine. Intr/o tava tapetata cu foaie de pergament se rastoarna compozitia de mai sus, se presara fructele confiate si se da la cuptor ptr cca. 45 de minute la foc potrivit. Dupa ce trece testul cu scobitoarea se scoate din cuptor si se presara deasupra zahar pudra.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu fructe tropicale!" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post