Negresa cu gem

de dariadeea in Prajituri, 25 Mai 2013 | 2840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt sau margarina
  • 300 g faina
  • 4 oua
  • 200 g gem de fructe de padure
  • 70 g cacao
  • 200 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu gem:

Am mixat untul la temperatura camerei cu zaharul si cu cel vanilat pana a devenit o compozitie omogena si nu s-a mai simtit cristatele de zahar. Am pus ouale pe rand, apoi 250 g de faina amestecata cu praful de copt si cacao. Dupa ce a devenit omogena, se opreste cam 1/4 din compozitie care se amesteca cu cantitatea de faina ramasa, apoi am intins-o intr-o foaie subtire si am taiat fasii aproximativ 1 cm. Cantitatea cea mai mare de compozitie am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptor cam 30 de minute. Am scos din cuptor si am intins repede peste ea un strat de gem, apoi am asezat fasiile taiate ca un gratar si am mai dat la cuptor 15-20 de minute.


Se taie si se pudreaza cu zahar pudra dupa ce s-a racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

25.05.2013, 22:30

O prajiturica buna buna

- TABITA - 1

25.05.2013, 22:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa specială