Negresa cu glazura alba

de Zamfira in Prajituri, 21 Oct 2012 | 14152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 250 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 150 ml ulei
  • 300 ml lapte caldut
  • 350 g faina
  • 3 linguri gem de caise
  • 2 linguri esenta de rom
  • 1 lingura (rasa) bicarbonat
  • 2 linguri cacao
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu glazura alba:

Mixam oul cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devine o pasta alba. Adaugam treptat faina, laptele caldut, uleiul, esenta de rom, bicarbonatul, 3 linguri gem de caise iar in final cacao ( toata compozitia o mixam tot timpul cu mixerul). Tapetam o tava pentru prajituri cu hartie de copt pe care o ungem cu unt. Turnam compozitia in tava si o dam la cuptorul incins la 170 C. Timp de coacere 30 minute (la mine a durat mai putin - facem testul cu scobitoarea). Dupa ce prajitura se raceste, o feliem in cuburi si turnam glazura alba si stropim cu glazura neagra.

TIPS-URI

1

glazurile puteti sa le achizitionati din comert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu glazura alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Panacris 1

24.10.2012, 19:18

Negresa super

cgabriela17 1

30.10.2012, 22:31

foarte buna mie mi-a placut mult usor de facut si repede

Zamfira 1

30.10.2012, 23:03

cgabriela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu fulgi de ciocolata