Negresa cu glazura din batoane "mars"

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 23 Oct 2010 | 7683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g unt
  •  300 g zahar
  • 1 si 1/2cana faina(canade 250 ml)
  •  3 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  •  4 oua
  •  1 lingura nuca de cocos
  • 30 g ciocolata
  • 1 cana lapte lapte
  • Glazura:
  • 50 ml frisca lichida
  • 5 batoane "mars"
  • sau
  • 50 ml frisca lichida
  • 150 g ciocolata

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu glazura din batoane "mars":

Blat:ouale se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste.Se adauga untul partial topit si se amesteca bine,apoi laptele si ciocolata topita.Cacaua se amesteca cu faina si praful de copt si se incorporeaza in compozitie avand grija sa nu se formeze cocoloase.Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt,deasupra se presara nuca de cocos si se incorporeaza usor.Tava se da la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitorii.Se lasa la racit si apoi se taie cubulete.


Glazura:batoanele msrs se taie bucati si se amesteca cu frisca lichida.Se topesc la bain marie pana sunt omogene.Din glazura rezultata se pune pe fiecare bucatica cate o lingura.Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu glazura din batoane "mars"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuci si sos de cafea