Negresa cu inimioare

de cristinne in Prajituri, 14 Feb 2012 | 2272 vizualizari

 

Negrese din dragoste cu multa ciocolata si caramel!

 

INGREDIENTE

  • Pt caramel:
  • 200 ml smantana pt frisca
  • 250 gr zahar;
  • 100 gr unt;
  • 1 vf sare;
  • 1 fiola de esenta de vanilie
Pt negresa:
  • 200 gr unt;
  • 350 gr ciocolata amaruie minim 50%cacao;
  • 300 gr zahar brun;
  • 4 oua;
  • 140 gr faina;
  • o mana de migdale prajite f usorr
  • esenta migdale si rom
  • 1/4 pliculet de praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu inimioare:

Reteta de negrese e aceeasi cu cea de aici: http://www.bucataras.ro/retete/negresa-cu-migdale-25322.html Delicioasa!

Caramelul: se pune la topit untul, se adauga zaharul si se amesteca pana se aureste usor(vreo cateva minute de amestecat) se adauga apoi smantana pt frisca nebatuta si se amesteca continuu pana fierbe, vreo 4-5 minute (cat sa se topeasca zaharul de tot).Se adauga sarea si vanilia la final si se opreste focul .

Se lasa sa se raceasca (se va inchega usor la racire).

 

RETETA IN IMAGINI

Negresa cu inimioare-0
Negresa cu inimioare-1
Negresa cu inimioare-2
Negresa cu inimioare-3
Negresa cu inimioare-4
Negresa cu inimioare-5
Negresa cu inimioare-6
Negresa cu inimioare-7
Negresa cu inimioare-8
Negresa cu inimioare-9
Negresa cu inimioare-10
Negresa cu inimioare-11
Negresa cu inimioare-12

COMENTARII (16)

Ubulika

Ubulika 1

14.02.2012, 20:31

niceeeeeeee

mirela0911

mirela0911 1

14.02.2012, 21:47

buneeee

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

14.02.2012, 23:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!