Negresa cu mascarpone si dulce de leche

de Miha in Prajituri, 27 Oct 2011 | 5100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 5 oua
  • 200 g faina
  • 30 g cacao neagra
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 100 g mascarpone
  • 150 g dulce de leche
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu mascarpone si dulce de leche:

Untul il topim partial, apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare si faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.



Mixam mascarponele, apoi adaugam dulce de leche si omogenizam. Se poate pune mai mult dulce de leche, in functie de cat doriti de dulce.



Compozitia cu cacao o turnam intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt. Punem apoi cate o lingura din compozitia cu mascarpone, din loc in loc. Amestecam usor cele 2 compozitii.


Dam tava la cuptor la foc mediu, pentru cca jumatate de ora. Cand e gata blatul va deveni lucios si va crapa la suprafata. Se lasa la racit in tava, apoi se portioneaza dupa dorinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mascarpone si dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (136)

diaconta 1

28.10.2011, 13:34

place,place Cristi

MIUTA 1

28.10.2011, 20:24

Foarte buna imi place

kytz 1

19.09.2017, 10:23

Ce bunătate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura greceasca