Negresa cu mascarpone si dulce de leche

de Miha in Prajituri, 27 Oct 2011 | 4506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 5 oua
  • 200 g faina
  • 30 g cacao neagra
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 100 g mascarpone
  • 150 g dulce de leche
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu mascarpone si dulce de leche:

Untul il topim partial, apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare si faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.



Mixam mascarponele, apoi adaugam dulce de leche si omogenizam. Se poate pune mai mult dulce de leche, in functie de cat doriti de dulce.



Compozitia cu cacao o turnam intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt. Punem apoi cate o lingura din compozitia cu mascarpone, din loc in loc. Amestecam usor cele 2 compozitii.


Dam tava la cuptor la foc mediu, pentru cca jumatate de ora. Cand e gata blatul va deveni lucios si va crapa la suprafata. Se lasa la racit in tava, apoi se portioneaza dupa dorinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mascarpone si dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (135)

PapaBun 1

28.10.2011, 13:31

dia - te duc cu zaharelul doar daca-ti place ala brun, ca ala alb nu-i pi gustul mieu.

diaconta 1

28.10.2011, 13:34

place,place Cristi

MIUTA 1

28.10.2011, 20:24

Foarte buna imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata