Negresa cu nuca si stafide - de post

de Georgiana78 in Prajituri, 20 Noi 2012 | 14627 vizualizari

 

by pusik careia ii multumesc pentru idee - este minunata, aromata si sanatoasa.
Merge de minune dimineata langa o cafea sau ceai.
Este foarte usor de facut, banal chiar, iar rezultataul este exceptional.

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 150 gr stafide
  • 150 gr nuci rupte bucati
  • 2 cani apa
  • 1 cana ulei
  • 6 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • 1 esenta ron
  • 1 borcan gem
  • coaja de la o lamaie
  • 1 praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu nuca si stafide - de post:

- se amesteca toate ingredientele uscate cu cele lichide

- se toarna compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina

- se da la cuptor pentru 40-45 minute la foc mediu

- se taie dupa ce s-a racit si se poate pudra cu zahar numai la servire sau glazura cu o glazura facuta din - zahar pudra, putina apa si cacao-

Minunata!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu nuca si stafide - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa (de post)