Negresa de post

de nyana in Mancaruri de post, 20 Noi 2009 | 24876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300ml apa minerala
  • 200g zahar
  • 250ml ulei
  • 50g cacao
  • 400g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50g nuci
  • 100g gem de fructe
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Amestecam apa cu zaharul, uleiul si cacaua cernuta. Adaugam faina, praful de copt , nuca pisata si gemul. Omogenizam foarte bine aluatul si-l rasturnam intr-o tava unsa cu margarina.


Coacem la 180 grade timp de 30-40 minute.


Putem orna cu zahar pudra.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

putem folosi si dulceata de visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ionela2682 1

15.03.2010, 20:18

mmona 1

30.10.2010, 17:08

am facut si eu negresa aceasta azi si mi-a iesit fix ca a ta, adica ca in poza si cred ca la fel de buna pt ca este delicioasa...a crescut, mi-a iesit pufoasa, o minune, multumesc de reteta

Cris2711 1

04.11.2011, 23:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Turte in tigaie ca la mama