Negresa de post

de Mariuka in Prajituri, 7 Dec 2011 | 2926 vizualizari

 

Reteta e luata de pe bucataras cu mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 1 cana zahar
  • 1 1/2 cana de apa
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri gem de zarzare
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt 
  • 1 praf de sare
  • esenta de rom
  • faina 
  • Glazura 
  • 2 linguri ulei 
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri apa fiarta fierbinte 
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Pentru blat se amesteca ingredientele cu o lingura de lemn si se adauga faina pana se obtine un aluat ca la pandispan. Se pune la copt intr-o tava tapetata cu faina. Testul cu scobitoarea nu poate fi facut deoarece ramane putin mai moale din cauza gemului de zarzare. Stiti ca s-a copt cand se intareste deasupra bine se se desface de pe margini.


Glazura se pregatesta astfel: se pune cacaua, zaharul si uleiul intr-un ibric peste care se pune apa fiarta fierbinte si se amesteca bine. Se toarna peste prajitura calda si se pudreaza cu nuca de cocos din belsug.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

gaby_gabytza 1

07.12.2011, 15:18

delicioasa

Cris2711 1

07.12.2011, 17:00

mirela0911 1

07.12.2011, 21:08

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu foi de zahar ars si crema de gris