Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Reteta e luata de pe bucataras cu mici modificari.
Pentru blat se amesteca ingredientele cu o lingura de lemn si se adauga faina pana se obtine un aluat ca la pandispan. Se pune la copt intr-o tava tapetata cu faina. Testul cu scobitoarea nu poate fi facut deoarece ramane putin mai moale din cauza gemului de zarzare. Stiti ca s-a copt cand se intareste deasupra bine se se desface de pe margini.
Glazura se pregatesta astfel: se pune cacaua, zaharul si uleiul intr-un ibric peste care se pune apa fiarta fierbinte si se amesteca bine. Se toarna peste prajitura calda si se pudreaza cu nuca de cocos din belsug.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult