Negresa de post

de sis in Mancaruri de post, 7 Apr 2014 | 4176 vizualizari

 

Am "furat" reteta asta de la Lena.

 

INGREDIENTE

  • Faina - 2 cani
  • Apa - 1 cana
  • Ulei - jumatate de casa
  • Zahar - 1 cana
  • Cacao - 3 linguri
  • Nuca de cocos - 3 linguri
  • Fraf de copt - 1 lingurita
  • Gem - prentu ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Am pus apa, uleiul si zaharul si le-am mixat pana s-a dizolvat zaharul. Am amestecat praful de copt cu faina si cacaoa si am adaugat-o mixturii facute anterioare. Amestecam bine cu un tel sau cu mixerul pana nu mai sunt cocoloase, iar mai apoi adaugam si nuca de cocos si mixam in continuare. Luam o tava/forma si o tapetam cu hartie de copt , adaugam compozitia si bagam tava la cuptor. Eu am pus-o initial la 200 de grade si se cam ‘parpalea’ asa ca am dat cuptorul la 150 de grade si verificam prajitura in mod constant. Verificam prajitura cu o scobitoare sa vedem daca s-a facut, iar cand e gata o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca si la sfarsit adaugam gem/dulceata pe ea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

07.04.2014, 20:33

Mmmm

MotanLaOale 1

08.04.2014, 08:42

robert_badica 1

15.07.2014, 21:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute