Negresa de post

de sis in Mancaruri de post, 7 Apr 2014 | 3970 vizualizari

 

Am "furat" reteta asta de la Lena.

 

INGREDIENTE

  • Faina - 2 cani
  • Apa - 1 cana
  • Ulei - jumatate de casa
  • Zahar - 1 cana
  • Cacao - 3 linguri
  • Nuca de cocos - 3 linguri
  • Fraf de copt - 1 lingurita
  • Gem - prentu ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Am pus apa, uleiul si zaharul si le-am mixat pana s-a dizolvat zaharul. Am amestecat praful de copt cu faina si cacaoa si am adaugat-o mixturii facute anterioare. Amestecam bine cu un tel sau cu mixerul pana nu mai sunt cocoloase, iar mai apoi adaugam si nuca de cocos si mixam in continuare. Luam o tava/forma si o tapetam cu hartie de copt , adaugam compozitia si bagam tava la cuptor. Eu am pus-o initial la 200 de grade si se cam ‘parpalea’ asa ca am dat cuptorul la 150 de grade si verificam prajitura in mod constant. Verificam prajitura cu o scobitoare sa vedem daca s-a facut, iar cand e gata o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca si la sfarsit adaugam gem/dulceata pe ea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

07.04.2014, 20:33

Mmmm

MotanLaOale 1

08.04.2014, 08:42

robert_badica 1

15.07.2014, 21:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)