Negresa de post

de sis in Mancaruri de post, 7 Apr 2014 | 7129 vizualizari

 

Am "furat" reteta asta de la Lena.

 

INGREDIENTE

  • Faina - 2 cani
  • Apa - 1 cana
  • Ulei - jumatate de casa
  • Zahar - 1 cana
  • Cacao - 3 linguri
  • Nuca de cocos - 3 linguri
  • Fraf de copt - 1 lingurita
  • Gem - prentu ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Am pus apa, uleiul si zaharul si le-am mixat pana s-a dizolvat zaharul. Am amestecat praful de copt cu faina si cacaoa si am adaugat-o mixturii facute anterioare. Amestecam bine cu un tel sau cu mixerul pana nu mai sunt cocoloase, iar mai apoi adaugam si nuca de cocos si mixam in continuare. Luam o tava/forma si o tapetam cu hartie de copt , adaugam compozitia si bagam tava la cuptor. Eu am pus-o initial la 200 de grade si se cam ‘parpalea’ asa ca am dat cuptorul la 150 de grade si verificam prajitura in mod constant. Verificam prajitura cu o scobitoare sa vedem daca s-a facut, iar cand e gata o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca si la sfarsit adaugam gem/dulceata pe ea.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu mazare