Negresa de post

de Andreea Baraboi in Prajituri, 21 Mai 2014 | 1594 vizualizari

 

Cum anul acesta Sarbatoarea Imparatilor Constantin si Elena cade intr-o zi de post asa ca m-am gandit la o negresa sa fie pe gustul tuturor. Aceasta prajitura i-am daruit-o bunicii mele sa mearga la biserica si sa o sfinteasca.

 

INGREDIENTE

  • 2pahare de 300 ml suc de piersici
  • zahar 2 pahare
  • ulei floarea soarelui 1 pahar
  • gem de casa 8 linguri
  • 2 lingurite praf de copt
  • cacao 6 lingurite
  • stafide 200 g
  • faina alba 4 pahare
  • zahar pudra pt glazura
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Intr-un vas punem zaharul, sucul de piersici si uleiul si batem cu mixerul pana ce se topesc granulele de zahar sa fim siguri ca e topit, in alt vas punem faina ,cacaoa si praful de copt si amestecam bine dupa care le incorporam in compozitia cu zaharul .


Se adauga putin cate putin ca sa nu faca cocoloase. Adaugam gemul de casa si amestecam bine dupa care urmeaza stafidele si amestecam bine de tot,


Intr-o tava de cuptor mare, unsa si tapetata cu faina varsam compozitia si la cuptorul preincalzit o lasam 40 min,


O lasam sa se raceasca si o putem decora cu zaharul pudra , apoi o putem taia si aseza pe platou.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

21.05.2014, 20:11

Imi place mult prajitura asta

Andreea Baraboi 1

21.05.2014, 23:09

Si mie la maxim.

marcela1979 1

22.05.2014, 13:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post