Negresa Dukan cu cirese

de marcela1979 in Prajituri, 24 Iun 2014 | 1353 vizualizari

 

Un dulce ce nu ingrasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 140 gr iaurt dietetic
  • 3 lg xilitol
  • 3 lg tarate de ovaz
  • 2 lg tarate de grau
  • 2 lg tarate de psyllium
  • 100 gr cirese
  • 1 lg cacao
  • 1 lg amidon
  • 1 lgt esenta de vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa Dukan cu cirese:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare.Galbenusurile se freaca cu xilitolul,pana se face ca si o crema,se adauga iaurtul si se amesteca bine.Se adauga taratele de ovaz,de grau si cele de psyllium si se amesteca cu mixerul pana la omogenizare.Se adauga amidonul si cacao si se amesteca foarte bine.


Se adauga la compozitia de galbenusuri albusurile batute spuma si se amesteca cu o lingura amestecand de sus in jos cu grija sa nu se lase albusul.


Se toarna aluatul astfel obtinut intr-o tava de silicon si deasupra se pun ciresele spalate si curatate de samburi si se da la cuptor la foc mediu circa 40 de minute,se face testul cu scobitoarea.Cand este gata se scoate si se lasa sa se raceasca apoi se taie si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa Dukan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MOKUSKA 1

24.06.2014, 21:37

buna reteta ta

Criss 1

25.06.2014, 05:29

Andreea Caroline 1

25.06.2014, 10:31

Ce buna cu cirese

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti in glazura de ciocolata cu fragi