Prajitura Desteapta-Dukan

de JulyCris in Prajituri, 3 Apr 2014 | 7206 vizualizari

 

Mi-am propus ca pana la Paste sa nu mai fac nimic dulce. De ce? Pt ca mancam :)) Si se vede pe noi. Asa ca,avand totusi o pofta nebuna de ceva dulce,poc vine si Criss cu reteta ei. Nici n-am stat pe ganduri si m-am pus pe treaba. Am facut prajiturica doar ca i-am adus mici,mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 500 ml lapte degresat
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 2 cutii(250 gr) crema de branza philadelphia light
  • 3-4 linguri indulcitor Clio
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Desteapta-Dukan:

Pt aceasta reteta,m-am inspirat de aici. Reteta initiala este cu 5 linguri de indulcitor, dar sincer,pt mine este foooarte dulce. Asa ca, data viitoare va fi cu 3, maxim 4 linguri de indulcitor.


Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma tare. Galbenusurile le amestecam cu crema de branza si indulcitorul si le mixam bine. Adaugam laptele si taratele (date prin rajnita de cafea) amestecate cu amidonul si mixam in continuare. Adaugam albusurile si le amestecam usor cu telul sau cu o lingura pana la omogenizare completa. Punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pt aproximativ o ora, la foc mic. Lasam la racit, apoi bagam la frigider pana a doua zi.

 

TIPS-URI

1

Compozitia este lichida si spumoasa.

2

La cuptor ea se va separa,iar deasupra se va rumeni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Desteapta-Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

JulyCris 1

04.04.2014, 22:39

Rocsi...
Deyutz,Andreea Saru'mana!

merisor 1

09.04.2014, 14:32

Criss 1

10.04.2014, 11:18

Arata super! Ma bucur ca ai incercat reteta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Prajitura desteapta