Negrese cu arahide si caramel

de adellyna in Prajituri, 13 Dec 2014 | 1391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata
  • 60 g arahide
  • 110 g unt
  • 110 g zahar
  • 2 oua
  • 90 g faina
  • 75 g caramele
  • 100 ml frisca lichida
  • vanilie
  • o lingurita praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese cu arahide si caramel:

Topim ciocolata impreuna cu untul


Batem ouale cu zaharul, adaugam ciocolata topita, vanilia si faina in care am pus praful de copt si sarea


Tapetam cu hartie o tava de 25 cm si turnam compozitia


Lasam in cuptor 30 de minute la 180 de grade


Intr-un ibric turnam frisca, adaugam carameleme si amestecam la foc mic pana se topesc caramelele. La sfarsit adaugam arahidele


Scoatem tava din cuptor si adaugam compozitia cu arahide


Lasam sa se raceasca cel putin o ora

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese cu arahide si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

babi5 1

13.12.2014, 23:02

Bya Ralu 1

14.12.2014, 00:34

Bune

Rocsi 1

15.12.2014, 22:01

Yamiii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brownie cu nuci si mere rase