Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui)

de Roxana in Pui, 26 Apr 2010 | 3935 vizualizari

 

Aceasta mancare se face la noi in casa saptamanal. Sotul meu face de obiceim :P si mama hotarat sa va dau si voua reteta. Poate va place:)

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui si 6 copanele
  • 2 cutii de rosii decojite
  • un ardei rosu mare
  • 2 cepe mici
  • chilli cat de iute doriti
  • sare, piper, cimbru,
  • 2 cubulete maggi pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui):

Se fierbe puiul ca pentru supa, cu vegeta si cimbru. De obicei il gatesc cu o seara inainte. NU se fierbe prea mult, riscati sa se imprastie in sos. Supa de pe pui se va folosi la sfarsitul sosului de rosii.


Intr-un blender se pun cutiile de rosii, ardeiul rosu, chilli si cepele. Se blendeaza ff bine. INtr-o oala adanca se pune ulei la incins cat sa acopere fundul oalei. Cand e foarte fierbinte uleiul se pune sosul de rosii cu mare atentie ca sare peste tot!!!


Se fierbe pana scade bine invartind din cand in cand. Cand a scazut se pune puiul si jumatate din supa de pui. Se serveste cu orez

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

rivka 1

27.04.2010, 09:08

foarte gustos!
si noi mancam des asa ceva asemanator

Sylvia 1

27.04.2010, 11:11

Super arata !

elena1988 1

13.03.2011, 18:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi in sos de rosii cu vin