Șnițele din ghebe

de Alina26 in Mancaruri de legume, 19 Dec 2014 | 2376 vizualizari

 

Am avut in congelator niste ghebe...dar numai palariile...erau mari si am facut snitele....M I N U N A T E...nu stiu daca iesa si din ghebe micute... :(...dar cred ca se pot folosi ciupercile albe... :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g ghebe (doar palarii)
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • ulei pentru prăjit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Șnițele din ghebe:

Dupa ce am decongelat ghebele, le-am fiert pentru 10 minute si le-am lasat la scurs si racit.


Punem tigaia la încins cu ulei.


Batem ouale cu sare, piper si usturoi praf.


In faina am pus foarte puțină sare.


Am dat fiecare palarioara prin faina apoi prin oua si le-am prajit.


Le scoatem pe șervețele si le servim calde sau reci. Noua ne place cu sos de usturoi.


Pofta buna! !!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițele din ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

20.12.2014, 23:37

Faine si bune tare cred!

Alina26 1

22.12.2014, 16:36

Au fost bune.....

Carmen_g 1

07.03.2015, 20:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane