No-Bake Berry Cheesecake

de Anamaria7 in Torturi, 16 Mai 2011 | 2634 vizualizari

 

Pentru ca pe romana e prea lung numele :))) Si ca sa demostram domnului Socaciu ca nu orice suna frumos dublat in limba romana :D

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti digestivi
  • 150 gr unt
  • 250 gr mascarpone
  • 250 gr crema de branza (Hochland)
  • 250 ml frisca lichida
  • 1 lg miere
  • 3 lg gem de visine
  • 250 gr fructe de padure
  • 20 gr gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA No-Bake Berry Cheesecake:

Biscuitii se fac PRAF :P, apoi se pune untul topit si se amesteca bine. Compozitia se apasa pe fundul unei forme rotunde. Daca nu avem una cu pereti detasabili, cel mai bine e sa punem celofan pe interior, iar peste celofan un carton decupat dupa forma vasului. Dam vasul la frigider.


Pentru crema, batem crema de branza cu branza mascarpone, adaugam gemul si mierea, apoi inglobam frisca batuta. Hidratam 10 gr gelatina intr-un pahar cu apa rece, apoi punem paharul intr-un vas mai mare cu putina apa, pe foc, pana cand se lichefiaza gelatina. O turnam peste crema si amestecam bine. Punem crema peste stratul de biscuiti, asezam fructele prin crema (vezi Tips) si intoarcem din nou vasul in frigider.


Eu am avut fructe congelate, au lasat suc, cca 200ml. Am pus sucul la fiert cu 4 lg de zahar pana s-a ingrosat putin, ca un sirop. Am hidratat 10 gr gelatina, la fel ca inainte, in apa rece, am lichefiat-o si apoi am adaugat-o peste sucul fiert. Am lasat sa se raceasca putin, dupa care am pus jeleul peste crema de branza, am ornat cu fructe de padure si am pus din nou vasul la frigider (min. 30min).

 

TIPS-URI

1

Eu am preferat sa asez fructele prin crema, nu am vrut sa le amestec tare sa "murdareasca" crema :P

Daca ti-a placut reteta noastra "No-Bake Berry Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

elena1988 1

25.05.2011, 18:08

RuxyRux 1

25.05.2011, 18:26

Pur si simplu delicios

deyutzky 1

04.06.2011, 11:37

de 3 ori delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata, fructe de padure si frisca - pt sarbatoritele de astazi!