Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Nu am gasit un nume mai potrivit
Amestecam zaharul praf cu albusul de ou, pana devine mai tare (sa nu picure , atunci cand ridicam lingura ), daca e nevoie mai punem zahar praf.
Spalam si uscam bine caisele deshidratate (eu le-am taiat in doua, daca le servim imediat merita. Daca le vom pastra, le lasam mai bine intregi).
Le asezam pe un platou sau tava, spritam pe fiecare o gramajoara de albus si asezam cate o jumatate de nuca deasupra.
Le lasam sa se intareasca , dupa care le putem servi.
Va doresc : Pofta buna !
1
Daca atunci cand spargem nucile lovim partea ascutita , nu foarte tare , miezul va ramane intreg
2
in loc de caise deshidratate , putem folosi curmale , smochine , prune , ce combinatie ne place
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult