Nutty pasta

de Brindusa in Spaghete, 11 Apr 2010 | 2192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cate o mana de: alune de padure, muguri de pin, migdale
  • 1 legatura patrunjel
  • frunze de menta
  • 2 catei usturoi
  • parmezan
  • 2-3 linguri ulei de masline extravergine
  • razatura coaja de lamaie
  • paste
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nutty pasta:

Mixeaza (cu blenderul vertical) alunele, ustuoiul, patrunjelul si menta dupa gust. La sfarsit adauga uleiul.


Fierbe pastele al dente in apa cu sare. Cand sunt gata scurge-le de apa si amesteca-le intr-un castron mare cu toppingul.


Cand le servesti, presara parmezan ras si coaja de portocala.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nutty pasta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Brindusa 1

11.04.2010, 12:09

la magazinele arabesti, sau ii inlocuiesti cu miez de floarea soarelui

nadina73 1

12.04.2010, 15:06

Bunica 1

18.04.2010, 16:45

Foarte bune si rapide ! Ti-a mai ramas o portie....virtuala macar?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema din gem de caise si cu alune