Nutty pasta

de Brindusa in Spaghete, 11 Apr 2010 | 1756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cate o mana de: alune de padure, muguri de pin, migdale
  • 1 legatura patrunjel
  • frunze de menta
  • 2 catei usturoi
  • parmezan
  • 2-3 linguri ulei de masline extravergine
  • razatura coaja de lamaie
  • paste
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nutty pasta:

Mixeaza (cu blenderul vertical) alunele, ustuoiul, patrunjelul si menta dupa gust. La sfarsit adauga uleiul.

Fierbe pastele al dente in apa cu sare. Cand sunt gata scurge-le de apa si amesteca-le intr-un castron mare cu toppingul.

Cand le servesti, presara parmezan ras si coaja de portocala.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nutty pasta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Nutty pasta-0
Nutty pasta-1

COMENTARII (4)

Brindusa

Brindusa 1

11.04.2010, 12:09

la magazinele arabesti, sau ii inlocuiesti cu miez de floarea soarelui

nadina73

nadina73 1

12.04.2010, 15:06

Bunica

Bunica 1

18.04.2010, 16:45

Foarte bune si rapide ! Ti-a mai ramas o portie....virtuala macar?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!