Nutty pasta

de Brindusa in Spaghete, 11 Apr 2010 | 1960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cate o mana de: alune de padure, muguri de pin, migdale
  • 1 legatura patrunjel
  • frunze de menta
  • 2 catei usturoi
  • parmezan
  • 2-3 linguri ulei de masline extravergine
  • razatura coaja de lamaie
  • paste
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nutty pasta:

mixeaza (cu blenderul vertical) alunele, ustuoiul, patrunjelul si menta dupa gust. La sfarsit adauga uleiul.


Fierbe pastele al dente in apa cu sare. Cand sunt gata scurge-le de apa si amesteca-le intr-un castron mare cu toppingul.


Cand le servesti, presara parmezan ras si coaja de portocala.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nutty pasta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Brindusa 1

11.04.2010, 12:09

la magazinele arabesti, sau ii inlocuiesti cu miez de floarea soarelui

nadina73 1

12.04.2010, 15:06

Bunica 1

18.04.2010, 16:45

Foarte bune si rapide ! Ti-a mai ramas o portie....virtuala macar?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu piersici si ricotta