Ochelari din foietaj cu Nutella

de nadea68 in Dulciuri, 5 Apr 2014 | 2613 vizualizari

 

Rapid si bun ...

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj proaspat (300 g)
  • 4-5 linguri nutella
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochelari din foietaj cu Nutella:

Aluatul foietaj il scoatem din frigider si-l lasam 15 minute la temperatura camerei.Daca aveti foietaj congelat se lasa la decongelat.


Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru.


Deasupra intindem nutella intr-un strat subtire sau mai gros,dupa preferinte :).


Rulam foietajul din ambele parti pana la jumatate,cand se unesc.vezi poza.


Taiem felioare foietajul cu un cutit ascutit -1,5 cm,fiecare felie.


Luam o tava de cuptor ,o acoperim cu hartie de copt.


Incalzim cuptorul la 180°


Asezam ochelarii din foietaj pe tava,cu mica distanta intre ele.


Bagam la cuptor 20-30 minute-depinde de cuptorul fiecaruia,pana se rumenesc frumos.


Cand sunt gata ii scoatem,lasam la racit si servim cu zahar pudra :)



 

TIPS-URI

1

in loc de nutella se poate folosi dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochelari din foietaj cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bunica 1

05.04.2014, 21:18

Buni,buni!

Alexandra Burz 1

05.04.2014, 21:47

nadea68 1

05.04.2014, 22:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu crema de ciocolata