Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Rapid si bun ...
Aluatul foietaj il scoatem din frigider si-l lasam 15 minute la temperatura camerei.Daca aveti foietaj congelat se lasa la decongelat.
Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru.
Deasupra intindem nutella intr-un strat subtire sau mai gros,dupa preferinte :).
Rulam foietajul din ambele parti pana la jumatate,cand se unesc.vezi poza.
Taiem felioare foietajul cu un cutit ascutit -1,5 cm,fiecare felie.
Luam o tava de cuptor ,o acoperim cu hartie de copt.
Incalzim cuptorul la 180°
Asezam ochelarii din foietaj pe tava,cu mica distanta intre ele.
Bagam la cuptor 20-30 minute-depinde de cuptorul fiecaruia,pana se rumenesc frumos.
Cand sunt gata ii scoatem,lasam la racit si servim cu zahar pudra :)
1
in loc de nutella se poate folosi dulceata
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult