Omiduta

de -Miti- in Prajituri, 3 Mai 2011 | 1457 vizualizari

 

Din colectia mea de Cute Food.

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose:
  • 2 cup faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 3/4 cup zahar
  • 1 ou
  • 1 cup lapte
  • 1/4 cup ulei vegetal
  • Pentru asamblare:
  • frisca 250 ml
  • M&M's
  • 2 bucatele de ciocolata pentru antene
  • colorant alimentar rosu si albastru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omiduta:

Intr-un bol se pun faina,zaharul,praful de copt si sarea.


Se amesteca oul,laptele si uleiul si se adauga peste faina.


Se amesteca cu o furculita foarte usor,chiar numai pana e incorporata faina.


Daca amestecati prea tare o sa aveti briose lasate si necoapte.


Se tapeteaza forma sau se pun foile pentru briose.


Se dau la cuptorul preincalzit cam 25 minute sau pana cand iese scobitoarea curata.


Se bate frisca si se adauga colorant alimentar pana obtinem culoarea dorita.


Se aplica frisca pe briose si se decoreaza cu bombonelele.


Se pun antenele.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omiduta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Cris2711 1

04.05.2011, 18:40

mirela0911 1

04.05.2011, 22:34

Ce simpatica e omiduta iar fetitza frumoasa foc

cati 1

05.05.2011, 14:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise