Omleta

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2013 | 2102 vizualizari

 

Pentru ca mofturosul meu refuza mereu omleta, m-am hotarat sa fac una mica doar pentru mine.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 30g kaiser
  • 30g unt
  • 70g branza telemea de oi
  • 2 fire ceapa verde
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Intr-un castron am batut usor un ou mare de la tara, am adaugat putin piper si branza rasa pe razatoarea mica. ceapa tocata potrivit de mare si le-am amestecat putin. Sare nu am folosit pentru ca branza era destul de sarata si eu n-am voie sa mananc sarat.

Intr-o craticioara pe care pot sa o bag in cuptor, am pus untul si l-am pus la topit pe ochiul mic de la aragaz. Am adaugat kaiserul taiat fasiute, l-am lasat 2-3 minute sa se caleasca putin, timp in care am amestecat mereu in craticioara. Am stins focul aragazului si am pus in craticioara si oul amestecat cu branza si ceapa, am amestecat un pic si am bagat craticioara in cuptorul deja incins la 200 de grade.

Dupa 10 minute omleta mea era gata!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sigur ca e o portie mica, asa ca pentu mine, dar voi puteti pune mai multe oua, mai multa branza si mai mult kaiser sau sunca, carnati etc.

2

o salata de primavara e excelenta langa omleta asta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi pai