Omleta

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2014 | 1116 vizualizari

 

Azi v-am adus o reteta de tipul,gatim cu ce gasim in frigider :),de aceea si titlul e simplu.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 albusuri
  • 100 g ricotta
  • 100 g piept de pui fiert
  • 50 g spanac fiert
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Deci eu avem in frigider,niste ricotta ramasa ,albusuri si piept de pui.


Intr-un castron batem ouale si cele 2 galbenusuri.Adaugam ricotta si pieptul de pui taiat bucatele.Amestecam.


Adaugam sare si piper.


Intr-o tigaie punem la incalzit un pic de ulei.Cand e cald,varsam amestecul de oua cu restul :).Prajim cateva minute.Adugam si spanac fiert deasupra.Intoarcem omleta cu ajutorul unu capac si continuam sa coacem inca cateva minute.


A iesit foarte gustoasa :)


Baiatul meu a zis ca data viitoare vrea una la fel :)

 

TIPS-URI

1

fiind o omleta facuta cu ce aveam in frigider ,desigur voi puteti s-o faceti cu alte ingrediente...

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadea68 1

22.01.2014, 21:11

multumesc

Sim0na 1

23.01.2014, 21:34

delicioasa!!

nadea68 1

24.01.2014, 19:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv cu sunca si masline